Ознака:Мелничани

Настани

Црковниот одбор на село Долно Мелничани упати честитка до отец Партениј по повод изборот за епископ Антаниски

Во име на селаните од мијачкото и дебарско село Долно Мелничани, како и од раселените по потекло одовде, го поздравуваме изборот на Отец Партениј од Бигорскиот Манастир „Свети Јован Крстител“ за владика на Македонската православна црква - Охридска Архиепископија. Сите…