Ознака:слога

Поучни словa

Единство во Христа

Отче Свети, да бидат сите едно (Јован, 17, 21) Така нашиот Спасител се молел за нас, Своите следбеници, сите да бидеме едно. Да бидеме со едни мисли и да имаме една љубов (Фил. 2, 2). Да живееме во мир, со…