Ознака:совети

Поучни словa

Радувајте се во Господа и кога светот не ни влева радост

За духовни дела, пред сѐ, е потребен Божји благослов, а тој може да се здобие само ако побудите ни се чисти, а не ако во позадината на нашите намери стои угодувањето на нашата гордост. Несреќната случајност може да прерасне во…