Ознака:Владо Бучковски

Настани

Посета на г. Владо Бучковски во Бигорски

Во денешново празнично попладне, во пријателска посета на нашата Свештена Обител дојде поранешниот Премиер на Република Македонија, г. Владо Бучковски, инаку долгогодишен познаник и пријател на нашиот Старец и Владика г. Партениј. Ценетиот гостин беше гостољубиво пречекан од братството, а…