Ознака:Фантазии

Поучни словa

За духовната борба – I дел

Денес нé собра благодатта на Светиот Дух. Последен пат бев овде пред четири години, после што заминав во манастир. И четири години ме немаше тука. Имавме свет обичај да се собираме тука после исповед, зашто исповедта - тоа е личен…