Ознака:Дваесет и седма недела по Педесетница

Богослужби

Спомен на Св. Апостол Андреј Првоповикан во Бигорски

Го најдовме Месијата, што значи: Христос(Јован 1,42) За време на долгата историја на човештвото се случиле многу откритија. Многу од нив послужиле за доброто на луѓето и донеле големи благодети. Меѓутоа, ниедно откритие не било ни оддалеку толку значајно, како…