Ознака:Лествица

Поучни словa

Господ секогаш не заштитува, освен ако не ја испружиме раката кон ѓаволот

Почитувана...! Ти веќе одамна знаеш дека постои ѓавол заедно со зли души, кои по своите злобни намери сакаат по секоја цена да го уништат човекот. Како им успева тоа? Еве како: се трудат да дејствуваат на човечките страсти и да…