Ознака:Старец Ефрем Катунакиски

Поучни словa

Трпение

Ах, што да ви кажам сега? Да ви го кажам и тоа, макар што тоа е една од тајните на мојот живот, но заради вашата љубов, да речам, и бидејќи вие сте внучиња мои, ќе ви го кажам. Егземата што…