Што научиле децата на часовите по веронаука?

Ова им го должиме на учесниците, посетителите, но и на оние кои не успејаа да бидат со нас на првата добротворна манифестација за поддршка на Бигорската мисија за духовно воспитување на најмладите… Испративме силна порака на љубов, вера и надеж за подобра иднина. Насладете се малку од нашата љубов 🙂

Posted by Marija Sazdeva on Saturday, May 21, 2016