Божествена Литургија во храмот во изградба „Свети Константин и Елена“ во Скопје

На 03. 06. 2015 г., на празникот посветен на светите рамноапостолни цареви Константин и Елена, Неговото блаженство, Архиепископот охридски и македонски г. г. Стефан, ќе богослужи света Божествена литургија во храмот во изградба „Свети Константин и Елена“, на ул. „Македонија“ во Скопје. Се покануваат православните верници да земат учество во ова чествување.

Извор: МПЦ-ОА