(Видео) Пристигнување на благодатниот Оган во Бигорски манастир – (Вклучување во живо)

Пред само малку време благодатниот Оган од Ерусалим пристигна на аеродромот во Скопје, а истиот ќе биде пречекан од претставници на државата, претставник на Архиепископот, како и други претставници на Македонската православна Црква што ќе го пренесат во своите храмови. Од страна на јеромонах на нашиот манастир истиот ќе биде донесен, а потоа свечено пречекан за што ќе има и пренос во живо.