Бигорскиот сајт веќе достапен и на англиски јазик

 

Возљубени пријатели,

Со особена радост ви соопштуваме дека, како што ветивме после објавувањето на грчката јазична верзија на нашиот сајт, со Божја помош е завршена и верзијата на англиски јазик. Споделувањето е чин на љубов. 😉

Редакцијата