Успешна трансплантација на матични клетки

Лидија Ристевска се врати од Русија и се чувствува среќно и безбедно, бидејќи по долго време почна да чувствува и да движи одредени делови од телото. Таа успешно го помина првиот тел на трансплантацијата на матични клетки, а вториот треба да се изведе во септември, следната година. Понатамошното лекување и напорна рехабилитација од три месеци ќе ја продолжи во „Неуромедик“ во Ниш. Потребни се 7000 евра за наредниот месец да замине во Ниш.

Ж.с-ка: 500600016598443
Стопанска Банка АД Битола
 
IBAN: MK 07500080003654013
SWIFT CODE: STBBMK22
Stopanska banka AD Bitola
 
Донациски броеви
T mobile: 143 121
A1: 143 474

Ви благодариме од срце за вашата хуманост