Во пресрет на Рождеството Христово

✥ РАСПОРЕД НА БОГОСЛУЖБИТЕ НА ПРАЗНИКОТ НА СВЕТЛОТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ✥

СТАРА КОЛЕДАРСКА ВИЗАНТИСКА ПЕСНА
.

ХРИСТОВОТО РОЖДЕСТВО цртан филм

ЕДНА БОЖИКНА НОЌ
✥ приказна за деца ✥

ОСАМЕНА НА БОЖИК
✥ поучна приказна ✥