АПЕЛ ЗА ПОМОШ

Здраво, јас сум малата МИЛА, наполнав веќе 2 и пол години и сеуште неможам да седам, паткам, одам, зборувам… Имам сериозно оштетување на мозокот. Потребна ми е трета операција во Кина, што е можно побрзо. Сакам да бидам како сите дечиња да играм, да се радувам на светот, да им се радувам на мама и тато. ВЕ МОЛАМ да ми помогнете сега кога ми е најпотребно и со Вашата донација заедно да ми овозможите шанса за подобар живот и безгрижно детство. ВИ БЛАГОДАРАМ

Семејството на Мила Ви се забалгодарува за Вашата помош и поддршка

ДОНАЦИСКА СМЕТКА

МИЛА ДИМОСКА
530500021204351
OHRIDSKA BANKA
матичен број: 2112016455202

MILA DIMOSKA
str.Bogomilska 53, 6000 Ohrid, Macedonia
OHRIDSKA BANKA A.D. Skopje
IBAN CODE: MK07530280005506949
SWIFT: OHRDMK22

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ ЗА ДОНАЦИЈА
VIP: 143 123 
T-mobile: 070 143 143