Божествена Литургија во манастирот „Рождество на Пресвета Богородица“, Дадија, во близина на Суфли, Грција

Извор:

Денес, Митрополитот Струмички г. Наум служеше Божествената Литургија во сослужение на надлежниот владика г. Дамаскин, Митрополит на Додимотихо, Орестиада и Суфли, во манастирот „Рождество на Пресвета Богородица“, Дадија, во близина на Суфли, Грција.