Итен апел за помош

Лидија Ристевска боледува од прогресивна мултиплекс склероза која и направи многу потешкотии. И целосно ја парализира.
Таа треба да се лекува во странство, Русија, Москва со трансплатација со матични клетки.

Десет месеци откако е продолжено тоа од страна на стручните лица бидејќи тоа е единствениот спас за нејзината состојба, но износот е голем и сеуште нема доволно средства.

Уште 15 000 евра требаат за да замине и да се спаси.
Бидете хумани и помогнете за еден живот!
ВИ БЛАГОДАРИМЕ!

Ж.с-ка: 500600016598443
Стопанска Банка АД Битола
 
IBAN: MK 07500080003654013
SWIFT CODE: STBBMK22
Stopanska banka AD Bitola
 
Донациски броеви
T mobile: 143 121
VIP: 143 474

Ви благодариме од срце за вашата хуманост